İdari ve Mali İşler Müdürü

WhatsApp Görsel 2023-09-26 saat 11.06.44.jpg
                                                                                                                              Terhan TARILIĞ
                                                                                                                   İdari ve Mali İşler Müdürü

1979 Ağrı doğumlu ilkokul Mehmet Akif Ersoy ilköğretim okulu, Ortaokul imam Hatip, Lise eğitimini Eleşkirt 70.yil Sağlık Meslek Lisesinden mezun olduktan sonra 2007 yılında Ağrı Devlet Hastanesinde Hemşire olarak atanmış çeşitli birimlerde çalışmış Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Müdür Yardımcılığı görevini 2yil sürdürmüştür. Eskişehir Üniversitesi Sağlık kurumları işletmeciliği bölümünü bitirip onunla birlikte Kamu Yönetiminden mezun olmuştur. Ağustos 2023 itibari ile Sağlık Tesisimize İdari ve Mali İşler Müdürü olarak göreve başlamıştır.